Evenement,  Portfolio

Pinksterontbijt Nobels Brood

‘ONTBIJT MET 1000 MAN IN DE GROTEKERKSBUURT’

Een geweldige ochtend met 1000 mensen aan tafels in de Grotekerksbuurt en rondom de Grote Kerk. Vrijwilligers van Nobels Brood begonnen al om zes uur in de ochtend met het klaarzetten van alles om mogelijk te maken dat deze 1000 man om tien uur kon genieten van een lekker ontbijtje.

‘DE VOORBEREIDING’

‘CROISSANTS, BEIGNETS, ROZIJNENBROOD EN EITJES’

Men genoot met volle teugen van het warme zonnetje, de gezelligheid en het samenzijn die ochtend in de Grotekerksbuurt. Dankzij de inzet van Nobels Brood werd het dorpse gevoel, zoals veel mensen in de stad van Dordrecht dat vaak benoemen, nog sterker gevoeld en neergezet. Als blikken boekdelen kunnen spreken, dan was dat zeker het geval op Tweede Pinksterdag in de ochtend.

‘TOT VOLGEND JAAR’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *