Trouwshoot

Het is de mooiste dag uit het leven van jou en je partner, jullie trouwdag. Je doet het maar één keer in je leven en de dag wordt gevuld met bijzondere fotomomenten die je natuurlijk mooi wilt laten vastleggen. Daarbij is er maar één kans om dit te doen en dus wil je een goede, kundige fotograaf hebben die jou gedurende deze dag hiermee kan helpen. Tegelijk wil je er geen fortuin aan kwijt zijn én wil je jezelf op je gemak kunnen voelen terwijl deze foto’s gemaakt worden. Alsof een trouwerij regelen niet al genoeg regelwerk is, komt dit er ook nog eens bij…

‘DETAILS’

Mijn stijl kenmerkt zich door details. Jullie handen met de kersverse ringen hier aan de vingers, het prachtig gekleurde bruidsboeket of de hand van jouw man om jouw middel. Of wellicht die ene traan die prikt in jouw ooghoek of je handen, in spanning gevouwen op het moment jullie het ja-woord gaan geven. Ik zoek tijdens een shoot voortdurend naar de details, los van de standaard plaatjes die je wellicht zou verwachten. Juist die momenten samen met de intieme momenten maken mijn persoonlijke stijl en hetgeen ik graag vastleg. Wat je uiteindelijk krijgt is een samenvatting van een prachtige dag gevuld met liefde en emotie.

‘IN SAMENWERKING MET’

Bij een shoot die de hele dag duurt zal ik in samenwerking met een kundig collega fotograaf de dag vastleggen. Waarom samen? Omdat je alle momenten wilt pakken en er geen wilt missen. Belangrijk daarbij is dat deze fotograaf en ik een gelijke stijl hebben qua fotografie en we daarom erg goed samen kunnen werken. Aan het eind van de dag ronden wij af met een arsenaal aan foto’s waarmee de dag opnieuw kan worden beleefd. We leveren de foto’s aan via WeTransfer en/of indien gewenst, in een opgemaakt fotoalbum.

‘ONTSPANNEN OP DE SHOOT’

Wees niet bang dat de spanning die je vooraf wellicht voelt voor de foto’s het beeld zal verpesten. We zullen er met elkaar voor zorgen dat ten tijde van het maken van de foto’s alleen jij en je partner degenen zijn die ertoe doen en op de foto’s zal die spanning dan ook niet terug te zien zijn. We beginnen standaard met een serie (eenvoudige) foto’s om de spanning wat weg te nemen en de sfeer te schetsen. Je zult de opdracht krijgen van mij mij vooral te negeren 🙂 Nee, ik snap dat je beleefd wilt doen, maar toch zal ik mijzelf zodanig opstellen dat je me niet teveel door zult hebben. Ik ben er namelijk van overtuigd dat juist op dat moment, dat jullie echt samen zijn, de liefde en tederheid zich het beste laat zien.

Een setje make-up neem ik standaard mee om de onverhoopte puistjes hier en daar weg te nemen; het toeleven naar een huwelijksdag brengt nou eenmaal veel stress mee en dus zijn we op alles voorbereid 🙂

‘VERVOER NODIG?’

Als extra mogelijkheid bestaat er bij Ilse de Deugd Fotografie de mogelijkheid om als kersverse bruid en bruidegom gedurende de dag te worden rondgereden in een prachtige Tesla Model X, die voor deze gelegenheid feestelijk wordt ‘aangekleed’. Ook over de chauffeur hoef je niet in te zitten; bijgevoegd bij het trouwvervoer wordt jouw persoonlijke, in pak gestoken, chauffeur die jou en je bruid/bruidegom gedurende de hele dag van locatie A naar B zal brengen. Ben je uitgekeken op de standaard ‘paard en wagen’ of Oldtimer-auto en wil je het wauw-effect creëren met je vervoer? Kies voor deze trendy en futuristische Tesla Model X voor jouw trouwvervoer met de befaamde ‘falcon doors’, die gegarandeerd de aandacht zal trekken.

Het is mogelijk een shoot af te nemen voor een uur, een aantal uur of een gehele dag. De prijs is vanzelfsprekend afhankelijk van het pakket dat wordt afgenomen. De volgende opties zijn daarbij mogelijk:

Trouw-
reportage 1 uur
Trouwreportage
hele dag
(12 uur incl.
2 uur gratis fotografie)
Prijs: 150,– (incl. BTW)Prijs: 1250,– (incl.
BTW)
IntakegesprekIntakegesprek
Binnen 48 uur een
compilatie van de
shoot
Binnen 48 uur een
compilatie van jullie dag
Extra fotograaf
Nabewerking van alle
scherpte foto’s
Nabewerking van alle
scherpte foto’s
Indien gewenst:
fotoalbum met de mooiste
foto’s (aparte prijsopgaaf)
Indien gewenst:
fotoalbum met de mooiste
foto’s (aparte prijsopgaaf)

‘KLEIN MAAR FIJN’

Het kan ook zo zijn dat jullie al van tevoren een shoot willen doen op een aparte locatie, wellicht wel verder van huis, waardoor het niet mogelijk is dit te combineren op de dag zelf. Veel stellen kiezen er daarom voor een pre-wedding shoot te doen. Op die manier voorkom je dat je door de stress op de dag zelf te gespannen voor de camera staat en kun je jezelf op jouw trouwdag volledig op de ervaring van de trouwdag richten. Exact hiervoor is er de mogelijkheid een pre-wedding shoot af te nemen. In dit pakket zitten de volgende opties opgenomen.

Pre-weddingshoot
Prijs: 250,– (incl. BTW)
Intakegesprek
160 minuten fotografie
Binnen 48 uur een compilatie van de shoot
Nabewerking van alle scherpe foto’s
Indien gewenst: fotoalbum met de mooiste foto’s (aparte prijsopgaaf)

Komt jullie dag dichterbij en hebben jullie nog geen fotograaf gevonden? Neem contact op voor meer informatie en/of meer beeldmateriaal en ik ga graag met jullie in gesprek onder het genot van een kop koffie of thee! Ben je al nieuwsgierig wat voor foto’s je kunt verwachten? Via deze link vind je meer!